OBRECZÁN FERENC

Full text search

OBRECZÁN FERENC
OBRECZÁN FERENC (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök úr. Ficsor Ádám képviselőtársamnak szeretnék válaszolni. Az eltelt 8 esztendőben valóban az állattartó telepeket a szocialista kormány mindig fontosnak tartotta, elmozdulás az eltelt 8 esztendőben nem történt.
A Magosz álláspontját, azt hiszem, mindannyian ismerjük: az állattartó telepek földhöz juttatását sohasem támogattuk, nem is támogatjuk. Ennek egy eklatáns példája, kiemelkedő példája - Ángyán államtitkár úr is tud róla, Font Sándor is tud róla - Újhartyán-Újlengyel esete, ahol nem is olyan régen, egy héttel ezelőtt az újhartyáni-újlengyeli lakosok mély tiltakozást fejeztek ki egy nagy sertéstelep létesítése ellen.
Még egy dolgot engedjenek meg, hogy reagáljak az állattartó telepekre. Valamikor megvoltak az állattartó telepek földjei. Privatizálták az állattartó telepeket, a földet külön privatizálták, és így kerültek azok a földek más tulajdonba, más kezelésébe, és így nem lettek az állattartó telepeknek földjei.
Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť