SZABÓ REBEKA

Full text search

SZABÓ REBEKA
SZABÓ REBEKA (LMP): (Nevetve:) Jó. Amikor arról van szó, hogy… Nagyon örültem volna, ha valahol megjelenik a tanácsban vagy az ellenőrzőbizottságban, de oda valahogy tematikailag nem illett bele, hogy az állami természetvédelem képviselete is valahogyan tudjon bármiféle kontrollt gyakorolni ezekre a földmozgásokra, haszonvételekre, egyebekre.
Itt találtam egy olyan részt, ahol említik a törvény 23. §-ában a művelési ág megváltoztatását, a más célú hasznosítást, és arra gondoltam, hogy ezek olyan nagy, drasztikusabb változások, amelyek indokolttá tennék azt, hogy az állami természetvédelem területileg illetékes szerve vagy akár a szomszédos természetvédelmi terv, ha területileg valamilyen összeférhetetlenség áll fenn, akkor nekik is a hozzájárulásuk kelljen ahhoz, hogy ezeket a változásokat végrehajthassák. Ezt sem támogatta a tárca.
De én azt gondolom, hogy azért ezt mégiscsak érdemes lenne átgondolni és megfontolni, hogy nem kéne-e valahogy a természetvédelem képviselőit is kimondva beleírni a törvénybe, hogy nekik is hatásuk lehessen ezekre a folyamatokra. Köszönöm szépen a figyelmet. (Taps az LMP és a Jobbik padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť