SZABÓ REBEKA

Full text search

SZABÓ REBEKA
SZABÓ REBEKA (LMP): Akkor gyorsan elmondom még egyszer. Csak a hozzászólások miatt tényleg szerettem volna pontosítani. Ahogy tegnap is elmondtam, a Lehet Más a Politika az extenzív, tájba illő gazdálkodási formákat támogatja, a helyben lakó, életvitelszerűen gazdálkodó embereket szeretné földhöz juttatni, csak mi azt gondoljuk, hogy ennek nem az az egyetlen eszköze, ha a földet csak bérbe kaphatják meg, hanem azt gondoljuk, hogy ha tulajdonba kapják a földet, akkor ez elősegíti a hosszú távú tervezést és azt, hogy hosszú távú gazdálkodási formákat alakíthassanak ki és befektessenek a földbe, akár az ökológiai gazdálkodás, amire való áttérés több évbe telik.
Tehát mi azt szeretnénk, hogyha hosszú távon tudnának a gazdálkodásban gondolkodni ezek az emberek, és azt gondoljuk, hogy a további birtokkoncentráció és az intenzív nagybirtokszerkezet további kialakulására megvannak más eszközök is, amivel ezt meg lehet akadályozni.
(23.20)
Tehát tulajdonképpen még mindig az ajánlás 22. pontjánál tartottam. Köszönöm.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť