DR. HARANGOZÓ TAMÁS

Full text search

DR. HARANGOZÓ TAMÁS
DR. HARANGOZÓ TAMÁS (MSZP): Köszönöm szépen a szót. Tisztelt Államtitkár Úr! Honnan lesz a 3500 fő rendőr? Hogyan lesz minden településen körzeti megbízott? Hogyan lesz nekik szolgálati lakásuk? A három csapás törvényüknek és az elzárás bevezetésének hol vannak a költségei, hol van a fedezete az új börtönök nyitásának? Hogyan érinti ez a zárolás, amit most tesznek? A 3 milliárd forint a Belügyminisztériumnál hogyan fogja érinteni a rendőrséget és a büntetés-végrehajtást? Ezek szerint önök arról a 16 milliárd forintos bevételről is le fognak mondani, ami a büntetésekből származik? És leginkább a sok-sok programjuknak, amelyek egyébként támogathatóak lennének, hol van az anyagi fedezete? Azok nélkül ezeknek így nincs értelmük.
Kérem önön keresztül a tisztelt belügyminiszter urat, Pintér Sándor urat, hogy térjen vissza a szakmájához, és a politikai szemfényvesztést, a politikai felelőtlen nyilatkozatokat hagyja meg két kedves képviselőtársunknak, Szijjártó Péternek és Kósa Lajosnak (Zaj a kormánypártok soraiban.)
Azt szeretnénk kérni, hogy valódi szakmai programokat hozzon elénk (Az elnök csengővel jelzi a hozzászólási idő leteltét.), akkor fogjuk tudni támogatni, így nincs módom elfogadni a választ.
Köszönöm szépen. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť