DR. HOFFMANN RÓZSA

Full text search

DR. HOFFMANN RÓZSA
DR. HOFFMANN RÓZSA (KDNP): Tisztelt Országgyűlés! Egy olyan törvény fekszik a tisztelt Ház előtt, amely a közoktatási rendszerben az utolsó nyolc évben bekövetkezett negatív irányú változásokat hozza helyre. Az eddigi vita során nagyon sok támogató hozzászólást kaptunk mind a bizottságban, mind a plenáris ülésen, igen nagy többséggel támogatták is a képviselők, akárcsak a pedagógusok, a szülők és a jóakaratú emberek többsége az országban.
Az osztályozás, a buktatás és a nem szakrendszerű oktatás kérdéséről van szó. A pedagógustársadalom és a szülők jogos igényét elégíti ki ez a törvény, amely ugyanazokat az üzeneteket fogalmazza meg, amelyek a kormányprogramban is benne vannak: dolgozni kell, a kötelességet kell teljesíteni, mindezt persze a gyerekek életkorának megfelelő módon.
Kérem tisztelettel, hogy támogassák az ajánlás 1. pontját és a kiegészítő ajánlásunkat. A többi módosító javaslatot a bizottság sem támogatta.
Köszönöm az eddigi aktív munkáját mindazoknak, akik segítették e törvény tető alá hozatalát. A két módosító ajánlás olyan szempontból született meg, hogy azt szolgálja, hogy az iskolák ne kerüljenek nehezebb helyzetbe az új tanév elején. Megadtuk ezáltal a lehetőséget, hogy folytathassák azt, amit esetleg elkezdtek.
Köszönöm előre is a támogatásukat. (Taps a kormánypárti padsorokból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť