HARRACH PÉTER

Full text search

HARRACH PÉTER
HARRACH PÉTER (KDNP): Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Hogy ez az előterjesztés, illetve részletes vita ne maradjon hozzászólás nélkül, engedjenek meg három mondatot. Az általános vitában kiderült az, hogy mindenki tartalmát illetően támogatja ezt az előterjesztést. Az előterjesztés módjával a bizottsági tárgyalással kapcsolatban volt ellenvetés.
A pártok támogatásának 15 százalékos csökkentése egy elégséges és szükséges mérték, és a módosítás csupán arra vonatkozott, hogy a költségvetési törvényben ne csupán a mellékletben, hanem az I. fejezetben is szerepeljen, legyen átvezetve az a csökkentés, amiről szó van.
Egyébként ez a módosítás egyértelműen politikai és pénzügyi indokokra vezethető vissza; politikai, amennyiben a politikai elit kezdje a takarékosságot önmagán, pénzügyi, mert szükség van a takarékosságra. Gondolom, ez a módosítás, mivel technikai jellegű, nem okoz gondot, és minden frakció el tudja fogadni.
Köszönöm szépen. (Taps a Fidesz és a KDNP padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť