DR. LAMPERTH MÓNIKA

Full text search

DR. LAMPERTH MÓNIKA
DR. LAMPERTH MÓNIKA (MSZP): Tisztelt Elnök Úr! A képviselőtársaimmal együtt benyújtott módosító javaslatot az alkotmányügyi bizottság tárgyalta. Ez alternatívája volt a kormány által beterjesztett (Dr. Répássy Róbert: Önálló képviselői indítvány.) törvényjavaslatnak. Az alkotmányügyi bizottság ezt nem vette tárgysorozatba.
De, elnök úr, valószínűleg a félreértést az okozhatja, hogy még mielőtt döntött volna az alkotmányügyi bizottság arról, hogy a kormány vagy a mi javaslatunkat veszi tárgysorozatba, az előzetes napirendi ajánlásba már bele volt írva, hogy a kormány javaslatát fogjuk tárgyalni, tehát kvázi megelőlegezte (Dr. Répássy Róbert: Önálló javaslatot nem kell tárgysorozatba venni.) a bizalmat a kormánytöbbségnek. Így aztán az adminisztrációban talán ez okozhatott zavart, de annak rendje-módja szerint az alkotmányügyi bizottságban ezt megtárgyaltuk, csak nem került tárgysorozatba.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť