JÁVOR BENEDEK

Full text search

JÁVOR BENEDEK
JÁVOR BENEDEK (LMP): Köszönöm a szót. Tisztelt Államtitkár Úr! Köszönöm a válaszát. Jelzem, hogy az ön által elmondottak a kormányrendelet módosítása ügyében valóban pozitív irányba történő előrelépést jelentenek. Ugyanakkor továbbra sem világos, hogy az a nagyon komoly és érezhető lobbierő - ami e nem nyilvános fel- és leszállóhely fejlesztésének ügyében, ahol most is van forgalom, tehát a zajterhelés ma is éri a helyben lakókat, és ez nyilván egy repülőtér-fejlesztés irányba való elmozdulás esetén a sokszorosára nőne - vajon milyen fogadtatásra várhat a kormányoldal részéről.
Mi szeretnénk egy egyértelmű állásfoglalást arról, hogy ennek a sűrűn lakott helyen elterülő létesítménynek a repülőtérré fejlesztése semmilyen formában nem képzelhető el a kormány tervei szerint. Erre ilyen értelmű választ nem kaptam, úgyhogy ennek fényében én sajnos az államtitkár úr válaszát nem tudom elfogadni.
Köszönöm a szót. (Taps az LMP soraiból. - Szórványos taps az MSZP padsoraiból.)
(14.50)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť