DR. NAVRACSICS TIBOR

Full text search

DR. NAVRACSICS TIBOR
DR. NAVRACSICS TIBOR közigazgatási és igazságügyi miniszter: Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselő Asszony! Jegyezzük fel az ön érdemének, hogy ön legalább bátrabb, mint Gyurcsány Ferenc, aki két hete nem mer tőlem kérdezni semmit, ön legalább mer kérdezni valamit - csak azt nem tudom, hogy miért hozzám fordult. Ön itt felolvasott számokat, akkor ismeri ezeket a számokat. Egyébként volt nyolc évük. Ha 45 fokban jobbra fordul, akkor pontosan egy volt miniszterelnök könyököl az ön háta mögött. Miért nem kérdezi meg tőle, miért nem fogadtak el akkor olyan törvényt, ha ezt most, 2010 novemberében ennyire botrányosnak tartja? Miért nem tartotta ezt 2003-ban botrányosnak? Miért ilyenkor bátor, amikor itt van egy kétharmados többség, vagyis pontosan tudja, hogy önöknek kifelé vonulóban a parlamentből úgysincs semmi esélyük, hogy ezzel kapcsolatban bármit is tegyenek.
S tegyünk még valamit hozzá: az a kormány és annak a kormánynak a miniszterei jelentős gazdasági növekedéssel adták át az országot, többlettel adták át az országot, úgy, hogy önök, kedves szocialisták, többek között 50 százalékos közalkalmazotti béremelést tudtak végrehajtani, mert megengedte az ország helyzete. Most, 2010 tavaszán ennek az oldalnak mikor lett volna lehetősége arra, hogy 50 százalékos közalkalmazotti béremelést hajtson végre? (Zaj az MSZP soraiban.) Önök elvitték az összes pénzt, egyes hírek szerint önök ellopták az összes pénzt, tisztelt Gőgös képviselőtársam. (Zaj az MSZP soraiban.) Én nem vagyok ebben biztos, mert nyilvánvalóan a bíróságnak kell megállapítania, hogy ki az, aki bűncselekményt követett el, és ki az, aki nem, de azt tudjuk, hogy több száz millió forintos végkielégítést vettek fel veszteséges vállalatok vezetői, és azt is tudjuk, hogy az elmúlt húsz évben olyan mélyponton még ez az ország nem volt, mint az önök nyolcéves kormányzása után. Vagyis itt egész egyszerűen arról van szó, hogy miközben eltüntették a pénzt, miközben az önök kormányzása alatt eltűnt a pénz, milliókat vettek fel végkielégítésként. Önök és a barátaik.
Tisztelt Képviselő Asszony! Miért nem érdeklődik a Nokia mobiltelefongyárnál, hogy most mi az árfolyama egy nokiás doboznak, ha már Hagyó Miklóst nem tudja megkérdezni? Miért ezen az oldalon kérdezősködik? Miért nem kérdezi meg a saját képviselőtársait, akik közül többen azt mondták, hogy az MSZP elmerült a korrupció mocsarában? Miért minket kérdez, amikor ott van a probléma?
Köszönöm szépen a figyelmüket. (Taps a kormánypártok és a Jobbik soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť