DR. NAVRACSICS TIBOR

Full text search

DR. NAVRACSICS TIBOR
DR. NAVRACSICS TIBOR közigazgatási és igazságügyi miniszter: Kicsit hízeleg, hogy még mindig frakcióvezetőnek gondol engem, mert valóban szerettem frakcióvezető lenni, különösen azért, mert egy olyan időszakban állhattam ki a magyar választópolgárok igazságáért, amikor önök mindent megtettek azért, hogy Magyarország a szégyenlistákra kerüljön.
Egyvalamit azért ne felejtsen el: amit ön mellébeszélésnek nevezett, amit én mondtam, az a magyar adófizető polgároknak súlyos milliárdokba került. És lehet, hogy az a miniszterelnök, aki ott ül, most éppen könyökölve, mint egy kocsmában, nem vett fel egy forintot sem miniszterelnöki fizetésként, de sok ezer milliárdot folyatott szét, költött el és vett fel államadósságként, amit mi még évekig fogunk nyögni. Évekig fogjuk nyögni az önök kormányzásának kudarcát és sikertelenségét.
Köszönöm szépen a figyelmet. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť