LENDVAI ILDIKÓ

Full text search

LENDVAI ILDIKÓ
LENDVAI ILDIKÓ (MSZP): Miniszter úr, nem haragszik meg, ha azt mondom, ön mellébeszél. Nem derült ki, hogy fizetnek-e a megjelölt urak vagy nem fizetnek, engem pedig egyedül ez érdekelt. Egyébként önnek hátra sem kell fordulnia, ha ebbe a 45 fokos irányba néz, lát egy olyan volt miniszterelnököt, aki egy fillér fizetést sem vett fel, így aztán végkielégítés se igen illethette meg.
Amúgy pedig, ha ön egy frakcióban van Lázár János frakcióvezető úrral - és úgy tudom, igen -, akkor külön figyelmébe ajánlom az ő szavait. Ő azt mondta a visszafizetést kérve, hogy ez nem a törvények kérdése, hanem a jó lelkiismereté, és a Fidesz-frakció nyomatékosítja a kérést, mert egyetértenek abban, hogy ezeknek a miniszter és államtitkár uraknak fizetniük kell.
Miniszter úr, nem felejtette még el: frakciófegyelem is van a világon. Köszönöm, hogy meghallgatott. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť