ELNÖK (Jakab István)

Full text search

ELNÖK (Jakab István)
ELNÖK (Jakab István): Tisztelt Országgyűlés! Most bizottsági tagcserére tett javaslatról döntünk. Az Országgyűlés elnöke személyi javaslatot terjesztett elő H/1687. számon. Ebben azt kezdeményezi, hogy fogyasztóvédelmi bizottságba Boldvai László helyett Tóth Csaba urat, az ifjúsági, szociális, családügyi és lakhatási bizottságba Horváth Csaba helyett Boldai László urat válassza meg bizottsági taggá az Országgyűlés. Kérdezem Önöket, elfogadják-e ezt a javaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés a személyi javaslatot 324 igen szavazattal, 1 ellenszavazattal, 1 tartózkodással elfogadta.
Az Országgyűlés és a magam nevében az új bizottsági tagoknak munkájukhoz sok sikert kívánok.
Tisztelt Országgyűlés! A határozathozatalok végére értünk. Elfogadott napirendünk szerint most a költségvetési törvényjavaslat általános vitájával folytatjuk munkánkat. Előtte kétperces technikai szünetet rendelek el, és egyúttal bejelentem, hogy az alkotmány-előkészítő bizottság most a főemelet 58. számú teremben folytatja ülését. Kérem a bizottság tagjait, hogy biztosítsák a határozatképességet. (Rövid szünet.)
(13.30)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť