LENDVAI ILDIKÓ

Full text search

LENDVAI ILDIKÓ
LENDVAI ILDIKÓ (MSZP): Köszönöm, államtitkár úr. Egyetlen, ha nem is további kérdést, de megjegyzést teszek. Önök közül, az idősebb politikustársak közül sem volt egy vagy egy legény a vidéken, aki akkor azt mondta volna ezeknek a kollégáknak, hogy jó erkölcsbe ütközik. Mi beadtunk egy törvényt kormányzásunk utolsó évében, ami ennek gátat vet. Pontosan. De önök nem mondták akkor, hogy adják vissza - most módjuk van. Két választás van. Vagy önök elismerik, hogy erkölcstelen embereket ültettek vissza a vezetői székekbe, hiszen lám, éltek jogos igényükkel, de a jó erkölcsöt nem használták, vagy pedig a jó erkölcsöt önök a saját portájuk táján nem akarják keresni, mert hiába keresnék.
Gyorsan megjegyzem, nem a saját minisztereinket, államtitkárainkat védjük. Olvassa el, államtitkár úr, olyan módosító javaslatot adtunk be, ami náluk nem kéri azt, hogy a 98 százaléktól álljanak el. Ott sem jogszerű ugyan, de nem a vezetőket védjük. A 300 ezer forintos iskolaigazgatót védjük, a beosztott önkormányzati tisztviselőt, akit önök erkölcstelennek bélyegeztek most.
Köszönöm. (Közbeszólás az MSZP soraiból: Így van. - Taps ugyanott.)
(15.10)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť