KAUFER VIRÁG

Full text search

KAUFER VIRÁG
KAUFER VIRÁG (LMP): Köszönöm szépen a választ, államtitkár úr. Ha jól értem önt, akkor ezek szerint Tökölön nem lesz nemzetközi logisztikai központ; remélem, ez így is lesz a jövőben is. Már csak azért is, mert az ott lakó emberek többször is petíciót nyújtottak be, és tiltakozásokat szerveztek a reptér fejlesztésével kapcsolatosan, pont az általam elmondott problémák miatt az életminőségük súlyos romlása elkerülése végett.
Legutóbb május 8-án fordultak Orbán Viktor miniszterelnök úrhoz, hogy megerősítsék ezt a 2008-2009-ben beadott petíciót. 6280 ember és több helyi civil szervezet írta alá. Sajnos még a miniszterelnök úrtól nem kaptak erre vonatkozólag személyesen, közvetlen választ, de bízunk abban, hogy a Vas Népének tett nyilatkozata és egy fideszes képviselőnek a szentkirályszabadjai reptér fejlesztését illetően született döntése segíteni fogja az ottaniakat (Az elnök a hozzászólási idő leteltét jelzi.), és tényleg fontos lesz, a legfontosabb szempont az lesz, hogy az ott élő lakosság akar-e ilyen repteret.
Köszönöm. (Taps az LMP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť