KULCSÁR GERGELY

Full text search

KULCSÁR GERGELY
KULCSÁR GERGELY (Jobbik): Tisztelt Államtitkár Úr! Nem tudom elfogadni a válaszát több okból kifolyólag. Az egyik, hogy említette a társasági adó csökkentését, ez pontosan a multik terheit csökkenti, nem a magyar kis- és középvállalkozókét, a magyar kis- és középvállalkozók közül kevésnek van 50 millió forint feletti bevétele, és több mint négyszerese az adóterhe a magyar vállalkozásoknak a multikhoz viszonyítva.
Másrészt, a debreceni rendeletet még a debreceni városvezetés is aggályosnak tartja, annál is inkább, mert az alpolgármester úr a közelmúltban sajtótájékoztatót tartott, és azt jelentette be, hogy talán változtatni kellene ezen a rendeleten. Szóval, nem ártana, ha önök egymás között is kommunikálnának, az meg pláne nem ártana, ha a magyar kis- és középvállalkozókat valóban támogatná a kormány és a fideszes városok vezetése. Nem tudom elfogadni a válaszát. (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť