TÁLLAI ANDRÁS

Full text search

TÁLLAI ANDRÁS
TÁLLAI ANDRÁS belügyminisztériumi államtitkár: Köszönöm szépen, elnök úr. Csak nagyon röviden szeretném megköszönni a módosító javaslatok benyújtását és az érvelést a parlamenti ülésen. Azt gondolom, elgondolkodtató, hiszen koncepcionális kérdéseket is fölvet az egyik frakció, másik minisztériumba helyezné át a katasztrófavédelmi tevékenységet. Én azt gondolom, lehetősége lesz a kormánynak és a képviselőknek is arra, hogy átgondolják ezeket a módosító javaslatokat, illetve hogy a kormányzati álláspont esetleg bizonyos módosítók tekintetében megváltozzon, hiszen egy nagyon érdekes részletes vita, illetve szavazás zajlik, ugyanis augusztus 26-án, pénteken 12 óráig lehet beadni a kapcsolódó módosító javaslatokat, és azt követően a parlamentben már nem, de a bizottságokban a vita tovább tud majd folytatódni, és ha lesz a zárszavazás előtti módosító, akkor pedig akár még a parlamentben is folytathatjuk ezt a kérdést.
Még egyszer nagyon köszönöm a jó szándékú támogató véleményeket mind az általános vitában, mind a részletes vitában, és köszönöm a kritikákat is. Egyet tudok ígérni, hogy megfontolja a kormány, és a jövőben így fog dönteni a módosító javaslatok sorsáról. Még egyszer köszönöm a vitát.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť