ÉKES JÓZSEF

Full text search

ÉKES JÓZSEF
ÉKES JÓZSEF (Fidesz): Köszönöm, elnök úr, a szót. A négy módosító indítványból jómagam is és a kormány is három módosító indítványt akceptál. Amit Kiss Sándor képviselőtársam elmondott, az bizottsági ülésen is felmerült mint módosító indítvány, de úgy érzem, hogy elsődlegesen ezt a problémát és ezt a problémakört talán inkább az igazságszolgáltatás területén vagy másutt kellene mindenképpen benyújtani.
Szeretném jelezni, hogy Devecserre és térségére ez kevésbé jellemző, és itt elsődlegesen a katasztrófával sújtott Devecser térségéről van szó, és erre irányult maga a kezdeményezés. Azonkívül olyan módosítók, technikai módosítók is be lettek nyújtva, amelyek a katasztrófa kérdését megkísérlik általánossá tenni, és abban adott esetben - ott, ahol valóban katasztrófák következnek be, akár árvíz, akár földrengés vagy egyéb más katasztrófa - ezt automatikusan lehessen alkalmazni, és annak az adott térségnek egy kitörési lehetőséget, egy jövőképet tudjon adni, ehhez a megfelelő csatornákon keresztül a megfelelő forrást is tudják biztosítani.
Úgy érzem, hogy maga a bizottság, jómagam is a módosító indítványok döntő többségét befogadtuk, és ebből adódóan úgy érzem, hogy jövő héten a hétfői napon akár a végszavazást is meg lehet ejteni.
Köszönöm, elnök úr.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť