DR. NYITRAI ZSOLT

Full text search

DR. NYITRAI ZSOLT
DR. NYITRAI ZSOLT nemzeti fejlesztési minisztériumi államtitkár: Elnök Úr! Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Képviselő Úr! A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének ez a döntése nyilvánvalóan középtávon oldja meg ezt a kérdéskört, az igen népszerű magyarországi mobilvásárlásnak a kérdéskörét. A hosszú távú megoldást még közösen kell keresnünk a jövőben, de ezt mindenképpen meg fogjuk tenni, hiszen egy nagyon népszerű szolgáltatásról van szó Magyarországon, és a világ egyébként is ebbe az irányba megy.
Nyilvánvalóan azért szeretik a mobilvásárlást honfitársaink, mert egy gyorsabb, kényelmesebb megoldást tesz ez nekik lehetővé akár a parkolójegyek megvásárlásánál, akár egyéb formában, könnyűvé teszi és meggyorsítja az ügyintézést, ezért is tartjuk ezt a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium részéről fontos kérdésnek.
Köszönöm szépen a figyelmet. (Taps a kormánypártok soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť