BERTHA SZILVIA

Full text search

BERTHA SZILVIA
BERTHA SZILVIA (Jobbik): Köszönöm a szót, elnök úr. Ismét az államtitkár úrra reagálnék, két pontra. Az egyik: eddig is az átlagos ellátási idő 90 nap alatti az álláskeresési járadékban. Akkor mi szükség volt ezt külön törvényben lefektetni, hiszen ezáltal csak attól a néhány embertől, aki hosszabb időre lenne jogosult, hiszen hosszabb volt a munkában töltött jogviszonya, tehát jogos az, hogy hosszabb időre lenne jogosult, csak őket fosztják meg egy hosszabb idejű ellátástól adott esetben, tehát pont azokat, akik egyébként kiérdemelték ezt.
A másik, amire reagálnék: nagyon dicséretes, nagyon örülünk, üdvözöljük ezt a célt, hogy azon dolgoznak, hogy a közfoglalkoztatási program ne szüntessen meg piaci munkahelyeket, de ez a törvényjavaslat a jelen pillanatban, sajnos pont ebbe az irányba mutat, tehát ezt nagyon üdvözöljük, csak akkor még egy kicsit más irányban kellene dolgozni.
Köszönöm a szót. (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť