EGYED ZSOLT

Full text search

EGYED ZSOLT
EGYED ZSOLT (Jobbik): Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Tisztelt Képviselőtársaim! Szeretnék az LMP-s képviselőtársaimnak a felszólalásaira reagálni.
Nem tudom, Vágó képviselőtársam vagy nem Magyarországon él, vagy más bolygóról érkezett, ezt nem tudjuk. Én mint Borsod megyei ember - ezt már elmondtam itt többször a tisztelt Házban, és most is elmondom - személyes tapasztalatokból építkezem, és azt kell hogy mondjam, hogy ezeknek az embereknek, akikről most beszélünk, gyakorlatilag egy igen jelentős része cigány származású ember, és itt nagyon fontos, hogy egyáltalán meg kell nekik tanítani először azt, hogy mi az, hogy munka.
Én most nem szeretném ezt itt értékelni, hogy jó-e ez a közmunkaprogram, nem jó, hanem egyszerűen erre szeretnék reagálni, hogy önök szerint, tisztelt képviselőtársaim (Vágó Gábor felé fordulva:), mi az üdvösebb: ezeket az embereket megtanítani a munkára, bevezetni a munka világába, vagy hagyni őket, hogy továbbra is a tisztes adófizető polgárok vérén parazitaként élősködjenek. Ez itt a kérdés. El kell dönteni, hogy melyik úton induljon el az ország. Énszerintem az a tisztességes út, ha mindenkit visszavezetünk a munka világába, és az fog enni, aki meg is dolgozik érte.
Köszönöm. (Taps a Jobbik padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť