JÁMBOR NÁNDOR

Full text search

JÁMBOR NÁNDOR
JÁMBOR NÁNDOR (Jobbik): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Képviselőtársak! Vágó képviselőtársamat szeretném megnyugtatni, aki már itt tömegeket szállító buszokat meg vonatokat vizionál. Ettől nem kell félni. Amennyiben nem lesznek a módosító indítványok, az általunk beterjesztett módosító indítványok, a 14-es, 18-as, 29-es pontokkal kapcsolatban a kormányoldalról... - tehát a programba bevonni kívánt személyek közötti differenciálás nem fog megvalósulni, tömegével fogják elutasítani az emberek a programban való részvételt, és inkább választják, hogy lemondanak a támogatás összegéről - persze ez az önök eredeti szándékához fog csatlakozni, amit már előző felszólalásomban említettem.
A másik dolog pedig a bűnözéssel kapcsolatos. Tehát biztos vagyok abban, hogy a szociális rendszeren úgymond önmagukat ilyen módon kívül helyező emberek, akik nemcsak a lecsúszott középosztályból fognak kikerülni, hanem a legalsóbb rétegben megtalálható, mondjuk a cigányság körében nagy számban megtalálható emberek is vissza fogják utasítani ezt a programot, mert lehet, hogy egy kicsit többet kell meg nagyobb területet kell majd bejárni, hogy megszerezzék a mindennapi megélhetéshez szükséges javakat, de sokan lesznek ezzel így, és ez bizony egy közbiztonsági problémát fog súlyosbítani.
Én nem kívánom ezt a történetet, és úgy gondolom, ezt a Jobbiknál is sokszor kifejeztük, hogy általában ha a cigányságról beszélünk, akkor elmondjuk azt, hogy nem a teljes cigányságról van szó, hisz vannak a cigányságon belül is különböző társadalmi szinten és különböző mértékben szocializálódott emberek. De, valljuk be, széles tömegek vannak, amelyek nincsenek egyáltalán szocializálva.
Köszönöm. (Taps a Jobbik padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť