VÁGÓ GÁBOR

Full text search

VÁGÓ GÁBOR
VÁGÓ GÁBOR (LMP): Én a 31-es ponthoz szeretnék hozzászólni, de előtte Egyed Zsoltnak el szeretném mondani, hogy tisztázzunk valamit: ugyanúgy az LMP, ahogy szerintem az összes párt itt a parlamentben azt szeretné, hogy itt az emberek a munkából élve, talán az off-shore lovagokat éltető Rogán Antal nem, de a többiek azt szeretnék, hogy a munkából élve és a munkával kitörve ebből az állapotból építsük újra az országot. Itt senki nem mondta azt, hogy itt továbbra is emberek úgy éljenek tovább, hogy hátradőlve megvárják, amíg a postás hozza a segélyt.
Az a lényeg viszont, hogy olyan rendszert kell kialakítani, amely azokat az embereket, akik kiszorultak a rendszerből, ráveszi arra, hogy részt vegyenek a rendszerben. Viszont azt nem lehet megengedni, amiket önök vizionálnak, hogy a munkahelyteremtés fő lényege, hogy majd a munkatáborokban az őrtornyokban lesz elég munkahely. Ez elfogadhatatlan! Olyan munkahelyeket kell teremteni, ami a helyi gazdaságban, a helyi közösséghez hozzájárulva helyben teremt munkát és piacot is, ezáltal a vásárlóerő is növekedni fog.
Ez itt a lényeg, és nem szabad elfelejteni, hogy közös a hajó, amiben evezünk, és nem egymásra kellene mutogatni, tisztelt ellenzéki képviselőtársaim, hanem itt van előttünk egy olyan javaslat, amely mindenki számára itt, ezen az oldalon elfogadhatatlan.
(16.30)
És meg kellene nézni, hogy a módosító javaslatainkat hogyan tudnánk átverni azon a kormánytöbbségen, amely még egyáltalán meg se szólalt ebben a vitában.
Tehát itt látom én a problémát, hogy egymással szépen elvitatkozunk, miközben a kormánytöbbség itt hallgat, és meg se indokolják, nem is érvelnek azok mellett a módosító javaslatok mellett, amelyekkel sokszor sokkal durvábbá tették az eredetileg sem olyan finom törvényjavaslatot. Tehát kérem szépen, tisztelt kormánypárti képviselőtársaim, hogy indoklással lássák el ezeket a módosító javaslatokat!
Köszönöm a szót.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť