DR. BUDAI GYULA

Full text search

DR. BUDAI GYULA
DR. BUDAI GYULA (Fidesz): Köszönöm szépen. Tisztelt Elnök Úr! Úgy gondolom, hogy Novák képviselőtársam elég méltatlan vitába kezdett bele itt a parlamentben. Ha végighallgatta volna az én konstruktív, hogy úgy mondjam, normális keretek között megfogalmazott javaslatomat, akkor nem kérne számon rajtam olyan dolgokat, amit nem mondtam. Megkérném tehát, hogy figyeljen oda, hogy miről beszélek, én is figyelek önre elég rendesen; bár néha nem tudom követni, de megpróbálok figyelni önre.
Tóbiás képviselőtársamnak pedig két dolgot szeretnék mondani: egyrészt miért nincsenek önök között azok a képviselőtársaink, akiknek ott kellene lenni: Lendvai Ildikó, Kovács László, Vitányi Iván. (Tóbiás József: Matolcsy és a többi?) Ehelyett ott van az a Bárándy Gergely, aki több alkalommal elmondta, hogy a rendszerváltáskor 13 éves volt, és ő nem tehet arról - vele mondatták el, ő mondta a vezérszónoklatot -, ami az MSZMP meg az MSZP vonatkozásában történt. Amikor ilyen patetikus kijelentéseket használnak, hogy majd a mi fejünkre fog visszahullani, akkor azt kérem önöktől, hogy legalább hiteles emberrel mondassák el azt, amit el kellene mondani ebben a kérdéskörben, és akkor nem lenne probléma. (Tóbiás József: Nem vagyunk hitelesek? Fiatalabb vagyok, mint te!) Én úgy gondolom, hogy Tóbiás képviselőtársam se volt még akkor ott, tehát nem hiszem, hogy eléggé hiteles ebből a szempontból. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť