KAUFER VIRÁG

Full text search

KAUFER VIRÁG
KAUFER VIRÁG (LMP): Köszönöm szépen. Tisztelt Államtitkár Úr! Egyetértünk, a szociális rendszert meg kell reformálni, de a nagy szavak most már nem elegendőek. December 31-e közel van, ketyeg az óra, és az tény, hogy több tízezer ember lesz jövőre ellátatlan, ha nem kap 30 nap munkalehetőséget még idén. Két hetünk van? Vagy három? - azt hiszem.
Államtitkár Úr! Tévedni nem szégyen, ez egy emberi dolog, de hogyha nem korrigáljuk a hibákat, ha nem korrigáljuk a tévedéseket, és nem módosítjuk a szociális törvényt úgy, hogy ezt a határidőt kitoljuk, akkor ez viszont felelőtlenség. Több tízezer ember marad ellátatlanul, az a 22 400 forint, amit havonta önök elvesznek tőlük, és mindaz a kár, amit ezzel okoznak a helyi közösségeknek, illetve a családoknak, mindaz a tragédia, amit előidéznek ezzel, azt hiszem, nem ér meg ennyit semmiképpen.
Kérem önt még egyszer, ne vegye el az utolsó szalmaszálat ezektől a családoktól. Ha nem tud a kormány biztosítani munkalehetőséget azoknak, akik erre rászorulnak, márpedig láthatóan nem tud, akkor bírálja fölül és támogassa azt az önálló indítványt, amely most jelenleg a Ház előtt fekszik.
Köszönöm szépen. (Taps az LMP soraiban.)
(17.10)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť