DR. HEINTZ TAMÁS

Full text search

DR. HEINTZ TAMÁS
DR. HEINTZ TAMÁS (Fidesz): Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Úr! Röviden csak egy-két szálelvarrásra én is vállalkoznék.
Gőgös képviselőtársunk és néhány nappal korábban Lamperth Mónika is ismételten piedesztálra emelte a Medgyessy-féle béremelést. Vigyázzunk, mert ez most már régen volt, tehát 2002-ben történt mindez. És ma ott tartunk, hogy itt feledve rosszat, fájdalmat, még a végén örülni fogunk, hogy volt egy kormány, és párásodó szemmel gondolunk Medgyessy Péterre, akit egyébként önök zavartak el két évvel azután, hogy megtette nagyszerű béremelését, amelyre fedezetet a Fidesz-kormány hagyott ott, és gyakorlatilag a mostani zuhanás első lépéseit tették meg ott.
A másik pedig: Puch képviselőtársam és Karvalics Ottó között bátorságpróba zajlik. (Derültség.) Igen, az zajlott, hogy volt bátorságuk annak idején a koalíciós kényszer kapcsán az SZDSZ-t a nyakukba venni - lelkük rajta. És aztán a nyakukba vettek még két SZDSZ-es egészségügyi minisztert, akik gyakorlatilag teljes káoszt műveltek a gyönyörű és emlékezetes széfekkel kezdve mindennel, és való igaz, hogy egy nagyon kemény csatába vonultak, hogy bizony megszerezzék az egészségügyi járulékokat.
Úgyhogy, ha nincs 2008-ban népszavazás a 300 forintos vizitdíjra, kórházi napidíjra, tandíjra vonatkozóan, és önök nem rettennek vissza attól, hogy igazából mit terveznek, akkor ma lehet, hogy egy fillér egészségügyi járulékunk nem lenne, mert mindent lenyel a tőzsde, és mindent megfojt a piac. Ezt tudtuk megakadályozni 2008-ban, úgyhogy ezt büszkén vállaljuk.
Úgyhogy csak bátorság tovább, Karvalics képviselőtársam, jól csináljuk ezt, csak nagy a hang.
Köszönöm szépen. (Szórványos taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť