DR. GAUDI-NAGY TAMÁS

Full text search

DR. GAUDI-NAGY TAMÁS
DR. GAUDI-NAGY TAMÁS (Jobbik): Köszönöm a szót, elnök úr. Novák Előd képviselőtársam már nagyon sok ütős és kemény érvet elmondott, még ha az nem is váltott ki nagy tetszést, de nyilván nem is azért mondta, hogy önöknek tessen, hanem azért, hogy megértsék azok az emberek, akik ezt az adást esetleg figyelemmel kísérik, és még nem ajándékbeszerzéssel foglalkoznak a karácsony előtti napon. Mi itt a munkánkat végezzük, és ezt kötelességünk elmondani. Reméljük, ezt önök is ugyanígy elmondanák, ha önökkel szemben tenné meg egy mindenkori kormánypárt. Hogy egy ilyen saját testre szabott választási törvényt hozzanak, a testre szabott törvényalkotásnak már sok-sok példáját láthattuk az elmúlt másfél évben, ez ennek egy tökéletes mintapéldája.
Egyet azért mindenképpen hadd emeljek ki, és egy rendkívül komoly sérelmet szeretnék itt elmondani. A választási kerületek kialakításánál semmilyen józan észre nem hallgattak, Karácsony Gergely szakmailag alátámasztott érveire sem. Fel is mutatta itt a kis tabellát, amelyből kiderül, hogy az elmúlt évek fideszes választási eredményeiből absztrahált végeredményt látunk a törvény mellékletében a választókerületek kialakításának formájában…

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť