NOVÁK ELŐD

Full text search

NOVÁK ELŐD
NOVÁK ELŐD (Jobbik): Igaza van, elnök úr, nagyon örülnék, ha nem erről szólna, de sajnos erről szól. Sajnos, ahogyan bemutattuk a választókerületek határait is, erről szól, hogy ez alapján (Nagy zaj a kormánypártok soraiban.) alakították ki a választási rendszerüket. Tehát még egyszer szólítom Kubatov Gábort, aki felcsíptette a mikrofont, de látom, hogy Orbán Viktor közben azt mondta, inkább ne is reagáljon erre, az lenne talán a legkellemesebb.
Láthattuk már, ahogyan például az Egyenlítő TV felhívta a Fidesz sajtóosztályát erről érdeklődni, amikor meghallották, hogy erről érdeklődnek, nemes egyszerűséggel rácsapták a telefont. Láthattuk a Fidesz minden idők legkínosabb tévészereplését, amikor az ATV-ben Kósa Lajos próbálta magyarázni a magyarázhatatlant. Őt legalább még behívják az ATV-be, velünk, jobbikos politikusokkal szemben; törvénysértő módon természetesen mi nem kapunk szót. Ő szót kaphatott, csak hát nem tudott mit válaszolni erre. Itt a lehetőség, hogy ő is… (Az elnök kikapcsolja a mikrofont.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť