BERTHA SZILVIA

Full text search

BERTHA SZILVIA
BERTHA SZILVIA (Jobbik): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Ház! Ezzel a záró módosítóval a legnagyobb baj az, hogy igazából semmi köze nincs az eredeti törvényjavaslathoz. Az eredeti hatoldalast, amit aztán egy tízoldalassal módosítottak, most egy tizennégy oldalassal próbálják módosítani, aminek már igazából ugye köze sincs az eredetihez.
De még mindig azt mondanánk, hogy mivel ez a csődtörvény-módosítási javaslatuk tulajdonképpen lehetőséget teremtene arra, hogy a felszámolót visszahívják - amennyiben, mondjuk, a Malévnál kinevezett Varga Jenő felszámolóra gondolnak -, akár még támogatható is lenne, csak sajnos arra nincs garancia, hogy vajon mennyire ilyen pozitív értelemben akarják ezt használni, és már számos ellenérv elhangzott, amelyek miatt viszont kérdéses ennek a megítélése.
Külön szomorúság, hogy ez az egész bérgarancia-alapos törvényjavaslat egyébként nagyon jól indult, tényleg egy hiánypótló javaslat volt, akár tudtuk is volna támogatni, ha az eredeti formájában vagy az első módosítóval korrigálva marad meg, de így, ilyenformán - gyakorlatilag valami teljesen más területen nyúlnak bele, illetve a második felében keresztbe-kasul jogászkodnak, amit bizony nagyon alaposan át kéne nézni, mert ilyenkor szoktak elrejteni különböző huncutságokat, amelyekről a végén kiderül, hogy komoly csapdákat rejtenek - ezt sajnos a Jobbik nem tudja támogatni, és a végső szavazáson sem tudjuk támogatni az eredeti kezdeményezést.
Köszönöm a szót. (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť