HARANGOZÓ GÁBOR

Full text search

HARANGOZÓ GÁBOR
HARANGOZÓ GÁBOR (MSZP): Miniszterelnök úr, hiába próbál engem kioktatni, ezt a kudarcot ön hozta össze (Derültség és közbeszólások a kormánypárti padsorokban.), és meg is fogja fizetni ennek az árát. De addig is - valóban úgy, ahogy ön is mondja - vannak ügyek, amelyekben nincs helye a politikai megosztottságnak. Ahhoz, hogy a tárgyalásokon legalább azt ne mondhassák (Közbeszólások a kormánypárti padsorokból. - Az elnök csenget.), hogy Magyarországnak nem kell több pénz, mert az eddigieket sem tudták felhasználni, fel kell használnunk azt, amit erre a ciklusra kaptunk. Ebben mi is segíteni szeretnénk. (Felzúdulás a kormánypárti padsorokban.) Ezért azt indítványozzuk, hogy haladéktalanul indítsanak el egy lakásfelújítási programot a benn ragadt uniós forrásokból. (Közbeszólás a Fidesz soraiból: Kérdezd meg a Verest!) Az egyre jobban elszegényedő családok nem tudják fizetni a rezsiköltségeket, és évek óta az építőipar is sínylődik, kivéve a pár baráti oligarchát.
Miniszterelnök úr, láthatóan a kudarcok egyre nagyobb indulatokat szülnek, tegyen ön is az indulatok megfékezéséért, ne a haveroknak tegyen jót, hanem végre az emberek életét tegye jobbá (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.), és a végén talán Brüsszelben is nagyobb sikerrel fog járni. (Közbeszólás az MSZP soraiból: Így van! - Szórványos taps ugyanott. - Közbeszólás a kormánypártok soraiból: Ez gyengécske volt! - Soltész Miklós: Miért nem tapsoltok?)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť