OSZTOLYKÁN ÁGNES

Full text search

OSZTOLYKÁN ÁGNES
OSZTOLYKÁN ÁGNES (LMP): Köszönöm szépen, elnök úr. Egykori vidéki SZDSZ-tagként biztos nagyon jól tudja az államtitkár úr, hogy mitől is félnek a vidékiek. (Taps és derültség az LMP és az MSZP soraiból.)
Kicsit hiányoltam a viszonválaszából a liberális jelzőket, mert csak egyszer mondta el. Azt gondolom, hogy nagyon szomorú az, hogy akárhányszor teszek fel kérdéseket a közoktatás, a főiskolák, a felsőoktatás rombolását illetően, öntől kapok olyan válaszokat, miközben önmaga is mosolyog, és számos ponton ellentmond saját magának. Egyszer beszél arról, hogy ezekre az intézményekre nincs szükség, csökkenő gyereklétszám, nem megfelelő helyen vannak a régióban. A másik mondatában szellemi kulturális megtartóerőről beszél. Azt gondolom, sajnos ön sem tudja igazából a választ, úgyhogy nem áll módomban elfogadni a válaszát.
Köszönöm szépen. (Taps az LMP padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť