TÓTH CSABA

Full text search

TÓTH CSABA
TÓTH CSABA (MSZP): Köszönöm, elnök úr. Tisztelt Államtitkár Úr! Megnyugtatom, hogy nem volt félreérthető a múlt héten, most sem az. Amit elmondott, abból az látszik, hogy valaki nem mond igazat. Államtitkár úr, önt a múlt héten is meg ezen a héten is félrevezették, úgy tűnik, mert különben mi lenne más oka, hogy azt mondta a múlt héten, hogy van pályázat, és érkeznek is a kiírások. Azt is mondta, hogy a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. elvégezte a feladatát. Igaz, ha megnézzük a zrt. honlapját, azon semmit nem látunk, sem a törvény szerinti kiírást, se címet, se egy e-mail-címet, de még egy telefonszámot sem. Akkor mire kellett 450 millió forint? - felmerül a kérdés.
De ha már említette a Széchenyi-programirodát, ha annak megnézzük a honlapját, ott sem látunk semmit természetesen erről a pályázatról, úgyhogy aki pályázott, most sem derült ki számunkra, hogy akkor hogyan tudott egyáltalán pályázni. Kinek lehet hinni egyáltalán ebben a történetben? Választ most sem kaptunk rá, úgyhogy a válaszát, államtitkár úr, sajnos nem tudom elfogadni.
Köszönöm szépen. (Szórványos taps az MSZP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť