ELNÖK (dr. Ujhelyi István)

Full text search

ELNÖK (dr. Ujhelyi István)
ELNÖK (dr. Ujhelyi István): Ezek szerint most a határozathozatalok következnek. Az ajánlás 1-10., valamint 12-23. pontjai nem kapták meg a szükséges bizottsági támogatást, de az LMP az 1. pontról, az MSZP a 12., 15. és 16. pontokról, valamint a 21. pontról, a Jobbik pedig a 8. pontról kérte a szavazást. Tájékoztatom önöket, hogy az előterjesztő az ajánlás 11. pontját támogatja.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e a támogatott módosító javaslatokat. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
347 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül átment.
Frakciókérésre figyelemmel még további javaslatokról is döntenünk kell.
Az ajánlás 1. pontjában Szilágyi Péter a 2. §-ban a törvény 12. § (6) bekezdésének elhagyását javasolja, amely külön nevesíti a NAV középfokú adóztatási és vámszerveit. Az LMP kérésére szavazunk. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
25 igen szavazattal, 243 nem ellenében, 77 tartózkodás mellett nem fogadták el a javaslatot.
Az ajánlás 8. pontjában Kiss Sándor a törvényjavaslat 13. §-át új bekezdéssel egészíti ki. Ebben a törvény 4. mellékletében az illetménykiegészítés táblázatát bővíti. A Jobbik kérésére szavazunk. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
39 igen szavazattal, 266 nem ellenében, 38 tartózkodás mellett nem ment át a javaslat.
Az ajánlás 12. pontjában Harangozó Tamás és Józsa István a törvényjavaslat 20. §-ában a törvény 32/A. § (1) bekezdését új ponttal egészítik ki, amelyben költségtérítési szabályt terjesztenek elő. Az MSZP kérésére szavazunk. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
84 igen szavazattal, 260 nem ellenében, tartózkodás nélkül nem ment át a javaslat.
Az ajánlás 15. és 16. pontjaiban Harangozó Tamás és Józsa István a törvényjavaslat 20. §-ában a törvény 32/F. és 32/G. §-ai módosítását kezdeményezik. Ezekben a túlmunka díjazásának szabályát kívánják megváltoztatni. Az MSZP kérésére szavazunk. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
108 igen szavazattal, 237 nem ellenében, tartózkodás nélkül nem fogadták el a javaslatot.
Az ajánlás 21. pontjában Harangozó Tamás és Józsa István a törvényjavaslat 22. §-ában a törvény 33/S. § (1) bekezdésének módosítását kezdeményezik. Ebben a fegyelmi eljárás szabályainak megváltoztatását indítványozzák. Az MSZP kérésére szavazunk. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
102 igen szavazattal, 245 nem ellenében, tartózkodás nélkül nem fogadták el a javaslatot.
Tisztelt Országgyűlés! Határozathozatalunk végére értünk. A zárószavazásra a jövő heti ülésünkön kerül majd sor.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť