DR. HOFFMANN RÓZSA

Full text search

DR. HOFFMANN RÓZSA
DR. HOFFMANN RÓZSA, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára: Tisztelt Képviselő Úr! Mi pedig azzal nem tudunk egyetérteni, hogy önök demagóg módon úgy állítják be, mintha mi ifjúságellenesek lennénk. Holott azt kell látni, hogy abban a helyzetben, amit nem mi idéztünk elő, hanem a kedves elődpárt - önöknek sem volt ehhez persze közük -, ebben a helyzetben is megteremtettük a lehetőségét annak, hogy a fiatalok tanulhassanak, hiszen világszerte számos példa ezt mutatja, ahogy ön is látja.
Na most, a tandíj és az önköltség, a diákhitel szándékosan összecsúsztatott fogalmak. Ezt sem tudjuk díjazni, hogy szándékosan úgy állítják be, mintha tandíjat írtunk volna elő. Sokszor elmondtuk, most is elmondom: a tandíj mindenki számára egységesen előírt magas összeg, míg jelen pillanatban 50 ezres nagyságrendben ingyen, azaz állami ösztöndíjjal tanulhatnak a fiatalok. Kérem, hogy ezt a számot is tegye hozzá akkor, amikor a diákhitelről és egyéb problémákról beszél. (Taps a kormánypártok soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť