RUBI GERGELY

Full text search

RUBI GERGELY
RUBI GERGELY (Jobbik): Köszönöm szépen. Kicsit érdemibb választ vártam volna államtitkár úrtól, hiszen én nem statisztikából tájékozódtam, hanem vidéken, az emberek között. Amit önök mondtak korábban, hogy 47 ezer forintból meg lehet élni: az a 47 ezer forint most már csak 40 ezret ér, jövő tavasszal ez már csak 35 ezret fog érni. Önök, gondolom, akkor is azt fogják mondani, hogy meg lehet ebből élni.
És még nem soroltam el, hogy például mi lesz akkor, ha eltörlik a teherfuvarozók havidíjas matricáját, és mondjuk, a 80 forint/kilométeres napi úthasználati díjat fogják bevezetni. Ez még 30-40 százalékkal emelni fogja a szállítás költségeit. Ezt is a lakosság fogja elviselni. És arról már nem is beszéltünk, hogy jön egy kemény, hideg tél, annyira kevés pénzük van az embereknek, hogy se fűteni, se enni nem lesz pénzük már.
Az önök kezében van a döntés, önök most meg tudják ezt oldani úgy, hogy például támogatják a Jobbiknak azon módosítóját, ami az áfát az alapvető élelmiszerek esetében 5 százalékra csökkentené. Ezzel el lehetne kerülni az esetleges felvidéki állapotokat. Válaszát nem tudom elfogadni. Köszönöm szépen. (Taps a Jobbik soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť