ELNÖK (dr. Ujhelyi István)

Full text search

ELNÖK (dr. Ujhelyi István)
ELNÖK (dr. Ujhelyi István): Tisztelt Országgyűlés! Most bizottsági tagcserére tett javaslatról döntünk. Az Országgyűlés elnöke H/9055. számú javaslatában kezdeményezi, hogy a mezőgazdasági bizottságba Z. Kárpát Dániel helyett Korondi Miklóst, a honvédelmi bizottságba Korondi Miklós helyett Rubi Gergelyt válassza meg a bizottság tagjának az Országgyűlés. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
306 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül elfogadták a javaslatot.
Az utolsó szavazásunk mára: az Országgyűlés elnöke H/9090. számú javaslatában azt kezdeményezi, hogy a gazdasági és informatikai bizottságba korábban megüresedett tagsági helyére Lenhardt Balázs független képviselőt válassza meg bizottsági taggá az Országgyűlés. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
298 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül elfogadta az Országgyűlés.
A határozathozatali eljárásunk végére értünk. Kétperces szünetet rendelek el, én is szusszanok addig, de folytatjuk részletes vitákkal. (Rövid szünet.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť