DR. PUSKÁS IMRE

Full text search

DR. PUSKÁS IMRE
DR. PUSKÁS IMRE (Fidesz): Köszönöm szépen, elnök úr. Tisztelt Képviselőtársaim! Sose legyen rosszabb hangulatú vita, ha a költségvetési törvényről beszélünk. Ennek a mostani vitának talán két rétege volt, az egyik réteg, ami szorosan véve a javaslatról szól, ami előttünk fekszik, és e tekintetben jó érzéssel tölt el, hogy valamennyi megszólaló képviselőtársam támogatta és támogatandónak találta. Ebben az értelemben örülök, hogy akár azt a reményt is táplálhatom, hogy az ellenzék is majd megszavazza ezt a költségvetési törvénymódosítást. Természetesen, ha a költségvetési törvény elénk kerül, különösen egy olyan szakasza, amely közvetlen hatással van a gazdaságra, akkor értelemszerűen felmerülnek távolabbra nyúló gazdasági kérdések, a magyar gazdaság aktuális állapota vagy éppen a lengyel gazdaság helyzete.
Ez természetesen egy olyan beszélgetés, egy olyan téma, egy olyan vita, amely hosszasan folytatható, ha megengedik, akkor tekintettel arra, hogy ez nem szorosan függ össze a javaslatunkkal, ebben nem vennék részt, és ezt nem is taglalnám. Még egyszer azt tudom mondani, hogy ezek szerint akkor ez egy kedvező, jó javaslat, örülök, hogy képviselőtársaim is így találják, és bízom benne, hogy támogatják majd a zárószavazáskor is.
Köszönöm szépen, elnök úr. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť