DR. GAUDI-NAGY TAMÁS

Full text search

DR. GAUDI-NAGY TAMÁS
DR. GAUDI-NAGY TAMÁS (Jobbik): Köszönöm a szót, elnök úr. A javaslatot támogatjuk teljes mértékben. Akik itt voltunk abban az ominózus vitában, ahol azok a kifejezések elhangzottak, amelyek nagyon sok nő érzékenységét és méltóságát sértették, azok tökéletesen bemutatták, hogy ez így, ebben a formában nem mehet tovább. A népfelség elve szerint igenis, ha van olyan civil erő ebben az országban, vagy bárki, aki százezer választópolgár szavazatát vagy aláírását, ezáltal a szavazatát és az aláírását egy ügy mögé tudja tenni, akkor annak a megvitatásának - igenis, ez valóban egy jó ötlet - legyen egy olyan szabályozott, tisztességes formája, amely az ilyen típusú, szőnyeg alá söprő, késő éjszakára tevő, és az egész ügyet, a rendszerben részt vevőkkel az aláíró civilek méltóságát és fáradozását semmibe vevő megoldásokhoz vezet, ezt ki kell zárni.
Tehát az ilyen megoldások mellett mi is mindig lándzsát törünk, tekintettel arra, hogy a népfelség elve mindannyiunkat kötelez, az alaptörvény ezt ugyanúgy figyelemben tartja, mint a történeti alkotmány egésze. Tehát ha elindul egy kezdeményezés, a Ház azt vitassa meg, akkor azt nem lehet méltatlan, emberhez méltatlan módon megtenni, ezért kérjük önöket, hogy tartsuk ezt figyelemben, támogassák ezt a javaslatot. Ezzel bizonyítsák be azt, és minden választott képviselő bizonyítsa be azt, hogy komolyan veszi a választópolgárok akaratát, és nemcsak négyévente, hanem a négyéves ciklusok közötti időszakban is odafigyelünk arra, hogy az emberek mit szeretnének.
Támogassuk ezt a javaslatot! (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť