ERTSEY KATALIN

Full text search

ERTSEY KATALIN
ERTSEY KATALIN (LMP): Köszönöm szépen, elnök úr. Szeretném mindenkinek megköszönni, aki támogatta a javaslatot, illetve annak is, aki megfontolta. Azt hiszem, kedves képviselőtársam, Gruber Attila, csak annyit lehet mondani, hogy azt, hogy alaposan továbbgondolni, szerintem azt úgy hívják, hogy általános vita és módosítók. Tehát azt gondolom, semmiféle gond nincs azzal, hogy egy olyan javaslatot, amivel alapvetően egyetértünk, tárgysorozatba vesszük. Mi számtalanszor teszünk így olyan javaslatokkal, amelyek első ránézésre talán problémásak, de azt gondoljuk, hogy a parlament arra van, hogy megvitassuk. Tehát azt gondolom, érdemes lenne ezt a tartózkodást megfontolni.
Azt is köszönöm, hogy Gaudi-Nagy Tamás, Bárándy Gergely és Schiffer képviselőtársaim jogászként is megvilágították a fontosságát, illetve a népfelség elve szempontjából. Én értelemszerűen azoknak a nőknek a hangját hoztam ide, akik akkor ezt a vitát arculcsapásként élték meg, és azt gondolom, hogy ha továbbra is előfordul az, hogy a népi kezdeményezéseket, amelyek ilyen nagy erőt képviselnek, nem méltó módon tárgyalja meg a Ház - és ez előfordulhat, ha önök most nem szavazzák meg ezt a javaslatot -, akkor további újabb arculcsapásokat fognak megélni. Szeretném ezt elkerülni, és tényleg azt szeretném javasolni önöknek, hogy semmi problémát nem okoz, hogy ezt tárgysorozatba vegyük, és megvitassuk alaposan, és akkor tegyük bele mindazt a szellemi, intellektuális muníciót, amivel rendelkeznek ez ügyben. Kezdjük el az általános vitát róla, vegyük tárgysorozatba!
Köszönöm szépen. (Taps az LMP és az MSZP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť