DR. GAUDI-NAGY TAMÁS

Full text search

DR. GAUDI-NAGY TAMÁS
DR. GAUDI-NAGY TAMÁS (Jobbik): El kell mondanom, hogy már két éve folyik ez a nyomozás, és számtalan feljelentés és jelentés készült az ügyben. Tehát teljesen világosan látni azokat a bizonyítékokat, amelyek arról szólnak, hogy honvédségi eszközök felhasználása, rádióforgalmazási adatok, a kivitelezés módja és szisztematikus jellege is mind alátámasztja a Btk. 261. §-a szerinti, a lakosság megfélemlítésének formájában megjelenő terrorcselekményt.
Én arra kérem legfőbb ügyész urat, hogy hallgassák meg Gyurcsány Ferencet is. Nem is tudunk róla, hogy egyáltalán az ő vagy Szilvásy György szerepét hogyan és milyen formában vizsgálták, legalább tanúként. Emlékezzünk vissza arra, hogy a vizsgálóbizottságunk itt a parlamentben meghívta Gyurcsány Ferencet és Szilvásy Györgyöt, de ők nem voltak hajlandók eljönni, és a kormánytöbbség nem fogadta el azt a törvénymódosítást, amellyel szerettem volna ezért őket börtönbe juttatni.
Tehát igenis, most az ügyészség felelőssége az, hogy ezek az emberek, az akkori politikai vezetők ne ússzák meg. Nagyon kérem, hogy alapos munkával a bizonyításfelvétel irányát még ebben az időben kifejezetten a terrorcselekményre vezessék rá, és ha lehetséges, kérem, megalapozott bizonyítékok alapján (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.) emeljenek velük szemben vádat, mert az ő bűnük nem maradhat büntetlenül. (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť