DR. HARANGOZÓ TAMÁS

Full text search

DR. HARANGOZÓ TAMÁS
DR. HARANGOZÓ TAMÁS (MSZP): Köszönöm szépen, elnök úr. Valóban a kérdésem végén megtisztelő választ kértem. Ezen igényeimből visszaveszek, egyszerűen csak simán választ szeretnék majd legközelebb kérni az államtitkár úrtól. Nemcsak egy szakma és nemcsak egy hivatás becsületéről van itt szó, hanem emberek életéről, államtitkár úr. A kezemben tartom a mai Index-címlapsztorit. Csak azért mutatom, mert az interpellációmat múlt héten adtam be, tehát köze nincsen hozzá, amely beszámol arról, hogy egyébként egy másik kerületből kellett riasztani a tűzoltókat, mert az átalakítás miatt nem értek oda a helyszínre.
Tisztelt Államtitkár Úr! Azt gondolom, hogy ezekre a kérdésekre önöknek tisztességes szakmai választ kéne végre egyszer adniuk, és még egyszer mondom, hogy nemcsak a tűzoltóállomány és az ott lévő kollégák tekintetében, akik ma már nyílt levelet fogalmaztak meg, hogy vagy a főigazgatójuk megy és tisztességes szakmai irányítást kapnak, vagy ők maguk fogják elhagyni a testületet tömegesen, hanem az itt élő emberek biztonsága tekintetében is szükség van az önök válaszára vagy legalábbis arra, hogy felfogják, hogy nem jófelé mennek a dolgok.
Köszönöm szépen. Nem fogadom el a válaszát. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť