DR. CSÉFALVAY ZOLTÁN

Full text search

DR. CSÉFALVAY ZOLTÁN
DR. CSÉFALVAY ZOLTÁN nemzetgazdasági minisztériumi államtitkár: Köszönöm. Tisztelt Képviselő Asszony! Felhívnám a figyelmét arra, hogy a munkahelyvédelmi akcióterv pontosan nagyon speciális csoportoknál - a 25 évnél fiatalabbaknál és az 55 évesnél idősebbeknél - azzal, hogy a szociális hozzájárulási adót csökkenti, ezzel biztosítja közel 1 millió 200 ezer ember munkahelyét, de egyben nemcsak azt jelenti, hogy biztosítja a munkahelyét, hanem biztosítja azt is ebben az esetben - és ez nyilvánvalóan a vállalkozók döntése -, hogy az így náluk maradó közel 200-220 milliárd forintot mennyire fordítják akár béremelésre is.
De úgy gondolom, hogy korai még előreszaladni sok tekintetben. A tárgyalások még nincsenek abban az állapotban, hogy például a minimálbérről vagy az úgynevezett diplomás-minimálbérről pontos számokat tudnánk mondani. Köszönöm a figyelmet.
(A jegyzői székben dr. Stágel Bencét dr. Szűcs Lajos váltja fel.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť