ELNÖK (Lezsák Sándor)

Full text search

ELNÖK (Lezsák Sándor)
ELNÖK (Lezsák Sándor): Köszönöm szépen, jegyző úr. Tisztelt Országgyűlés! Az egyes házszabályi rendelkezésekről szóló 46/1994. évi szeptember 30-i országgyűlési határozat 15. §-a alapján Schiffer András képviselő úr arról tájékoztatott, hogy az LMP képviselőcsoportja a mai napon frakcióvezetőjének megválasztotta. (Zaj. - Taps az LMP soraiban.) Engedjék meg, hogy az Országgyűlés és a magam nevében eredményes munkát és sok sikert kívánjak a frakcióvezető úrnak.
Tisztelt Országgyűlés! Soron következik ma kezdődő ülésünk napirendjének megállapítása. A napirendre, az ülés időtartamára, a felszólalási időkeretekre, a vezérszónoki felszólalásokra az Országgyűlés elnöke elnöki jogkörben terjesztette elő ajánlását. Tájékoztatom önöket, hogy a ma délelőtti házbizottsági ülésen döntés született arról, hogy a benyújtott előterjesztéseket az Országgyűlés ezen a héten négynapos ülésen tárgyalja meg. (Zaj, közbeszólások: Négy nap?) Az egyes napirendek megváltozott sorrendjéről a következőkben határozunk. Néhányan visszakérdeztek: igen, négynapos ülés lesz a héten. A benyújtott önálló indítványokról és a hatáskörrel rendelkező bizottságok kijelöléséről a honlapon tájékozódhatnak.
Tisztelt Országgyűlés! Bejelentem, hogy a nemzeti összetartozás bizottsága a magyarországi németek elhurcolásának emléknapjáról szóló H/8787. sorszámú országgyűlési határozati javaslathoz módosító javaslatot nyújtott be, így ennek határozathozatalára nem kerül sor.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť