KOVÁCS TIBOR

Full text search

KOVÁCS TIBOR
KOVÁCS TIBOR (MSZP): Tisztelt Államtitkár Úr! Ez a válasz gyalázatosan szegény válasz volt, ugyanis ez a korengedményes nyugdíjrendszer a költségvetésnek egy fillérjébe sem került, de mint ahogy elmondtam, nagyon humánus megoldást jelentett olyan foglalkoztatási ágazatokban, ahol a munkavállalók rendkívüli terhelésnek voltak kitéve. Ilyen az atomenergia-ipar, ilyen a vegyipar, az olajipar számos ágazata.
Kívánjam azt önnek, tisztelt államtitkár úr, hogy önnek 60 éves korában kelljen egy finomítóban dolgoznia télen, mínusz 10 fokban fölmászni egy 50 méteres desztillációs torony tetejére, esetleg hibaelhárítást végezni? Ez is mutatja egyébként, hogy önök mennyire érzéketlenek a munkavállalók ügyei és problémái iránt. Hangsúlyozottan: a költségvetésnek egy fillérjébe nem került, hiszen a munkaadók vállalták fel ennek minden költségét. Egyszerűen érthetetlen és elfogadhatatlan, hogy miért viselkednek így.
Köszönöm szépen. (Taps az MSZP padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť