SZALAY FERENC

Full text search

SZALAY FERENC
SZALAY FERENC (Fidesz): Köszönöm szépen. A választ nyilván elfogadom. (Derültség és moraj az MSZP padsoraiból.) Az legyen mindenki számára világos, hogy a citromsav miben is segít. Ez élelmiszer-ipari adalék, és minden üdítőben, sok-sok élelmiszerben, konzervben használható. (Lukács Zoltán: Azt hittük, házat építenek belőle!)
A cég, amelyikről beszélünk, a világ legnagyobb citromsavgyártó cége, nagyon-nagyon komoly mennyiséget, 1,8 millió tonna citromsavat gyárt. Azt gondolom, ez fontos.
Természetesen lehet mosolyogni azon, hogy elfogadom. Kívánom az Országgyűlésnek, hogy minél több ilyen bejelentést halljon szerte az országban, hiszen a foglalkoztatottsági kérdéseket csak az új termelő beruházásokkal lehet megoldanunk. Ez a kormány célja, és az önök célja is, kedves mosolygó képviselőtársaim!
Elfogadom természetesen a választ. (Taps a kormányzó pártok padsoraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť