DR. SZÓCSKA MIKLÓS

Full text search

DR. SZÓCSKA MIKLÓS
DR. SZÓCSKA MIKLÓS, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára: Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Képviselő Úr! Én a pecsétkérdéssel utoljára akkor foglalkoztam, amikor megnéztem, hogy a források rendelkezésre állnak-e erre és a pótlásra. Most utánanézek, hogy az ön által most felém jelzett probléma valós probléma-e. Azért azt jelezném, hogy nem gondolom, hogy egy pecsét bárkit migrációra késztetne, ezt csak zárójelben szeretném önnek megjegyezni.
Az adósságállomány volt a második tétele a kérdésének. Ez év júniusában nem volt magasabb, mint 2010-ben, de ugyanakkor praktikus lenne arról beszélnünk, hogy milyen lejárt, milyen 30 napon belüli, milyen 30 napon, 60 napon túli, milyen folyószámla-tartozásaik vannak. Azért azt jelezném, hogy amikor ezek az adósságok keletkeztek, és amiket görgetünk, és egy gazdasági világválság közepette kell nekünk ezeket a problémákat is megoldanunk, azok az önök áldásos működéséből következtek. (Közbeszólások az MSZP padsoraiból: Gazdasági világválság!) Hogyan?

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť