RUBI GERGELY

Full text search

RUBI GERGELY
RUBI GERGELY (Jobbik): Köszönöm szépen. Gondolom, államtitkár úrnak természetes dolog, hogy ezerfős településeket 600-700 rendőr lep el nap mint nap, illetve reméljük, hogy nem lesz rá több ilyen példa. De azért a helyiek nem így érezték, sőt mi se így éreztük, hogy ez helyénvaló volt. Kelet-Magyarországon ebben az esetben több tucat rablás történt, amíg itt több száz rendőr garázdálkodott Csókakőn.
Természetes, hogy a válaszát nem tudom elfogadni. Azért sem tudom elfogadni, ha azzal kezdte volna, hogy megkeressük a felelősöket, és példásan megbüntetjük, és nagyon vigyázunk az adófizetők pénzére, hiszen nem azért hatalmazták fel a rendőrséget, hogy garázdálkodjanak kisebb falvakban, hanem azért, hogy elfogják a bűnözőket, ezért még egyszer mondom, válaszát nem tudom elfogadni. Legyenek szívesek, legközelebb jobban tájékozódjanak, ha bűncselekményről van tudomásuk, mert ebben az esetben semmilyen információ nem utalt arra, hogy bármilyen kisebb bűncselekmény is lett volna azon a településen, ezzel szemben Kelet-Magyarországon igenis indokolt lenne nagy létszámú rendőrök felvonultatása.
Köszönöm szépen Még egyszer mondom, válaszát nem tudom elfogadni. (Taps a Jobbik padsoraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť