VÁGÓ GÁBOR

Full text search

VÁGÓ GÁBOR
VÁGÓ GÁBOR (LMP): Tisztelt Miniszterelnök-helyettes Úr! Talán meglepő lesz önnek is, de volt érdemi mondanivalója (Derültség.), tehát elfogadom ezen igyekezetét. Viszont szeretnék egy olyan látásmódot behozni itt a tisztelt Házba, hogy nem feltétlenül az állandó szabályozási szinten tartás volna a cél, hanem az volna a cél, hogy kevesebbet kelljen fogyasztani. Ha volnának energiahatékonysági beruházások, mint ahogyan nincsenek, akkor eredendően kevesebb volna a rezsiszámla, és nem kellene állandóan a szolgáltatókat szabályozgatni.
Tisztelt Miniszterelnök-helyettes Úr! Ön is bizonyára tudja, hogy az általam érintett problémakör leginkább súlyos helyzetben lévő csoportjai azok, akik vidéken egyedül élnek, tavaly is ilyen emberek fagytak meg a saját házukban. Arról van szó, hogy valamilyen szinten kezelni kellene azt a helyzetet, hogy mindenki tűzifát megy lopni. Olyan lehetőséget kellene kialakítani, hogy ne kelljen lopni a tűzifát, hanem közösségi gazdálkodással elő lehessen azt állítani, lehessen azért a tűzifáért akár meg is dolgozni.
Miniszterelnök-helyettes Úr! Vannak érdemi megoldások (Az elnök csengetéssel jelzi a hozzászólási idő leteltét.), miért nem ezekhez nyúlnak? Köszönöm szépen. (Taps az LMP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť