VARGA GÉZA

Full text search

VARGA GÉZA
VARGA GÉZA (Jobbik): Köszönöm a szót. Miniszter úr, ön a földműves elé egy elharapott szóval odatette most a “magyar”-t, de ezt sehol nem találja meg a földtörvénytervezetben. A földtörvénytervezet földművesről beszél, és arról, hogy annak hogyan lehet megfelelni. Ez 3 év helyben lakást és egy ezüstkalászos vagy aranykalászos gazdabizonyítványt ír elő, semmi mást.
Ezért tehát ezek a jelenleg zsebszerződéssel a zsebükben lapító külföldiek várják a 2014. május 1-jét azzal, hogy utána akkor ők ezt, mivel be vannak jelentve, a zsebszerződéssel rendelkező külföldieknek a mi nyugat-magyarországi felméréseink alapján a többsége olyan, aki valóban ott be van már jelentve, gazdálkodik, de most csak használhatta a földet vagy bitorolhatta, ha úgy tetszik, de 2014 után ez a törvénytervezet teljesen legálissá teszi. De legális lesz a mezőgazdasági termelőknek is, akiknek csak egy év bejelentett telephellyel kell rendelkezniük, hogy földet haszonbérelhessenek.
Ez nem az a földtörvény (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.), amit ígértek, miniszter úr! (Taps a Jobbik padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť