DR. CSÉFALVAY ZOLTÁN

Full text search

DR. CSÉFALVAY ZOLTÁN
DR. CSÉFALVAY ZOLTÁN nemzetgazdasági minisztériumi államtitkár: Köszönöm, tisztelt elnök úr. Akkor elhangzott a szolgálati közlemény, hogyha ez volt a kérdés lényege. (Derültség.)
De kérdezem, hogy kitől vesz el. Tehát kitől vesz el az állam azzal, hogyha például a nyugdíjba vonulók helyett nem vesznek föl újakat? Nem vesz el senkitől sem végeredményben. Kitől vesz el az állam akkor, ha a nemzeti adóhivatal online összeköttetésben lesz a pénztárgépekkel, és akkor éppenséggel ilyen-olyan áfacsalásra nem kerül sor? Kitől vesz el? Megszorítást említ. Mi ebben a megszorítás? Nem tudom elképzelni, hogy kitől vesz el a megszorítás.
Akkor, amikor például a plafont eltörlik, akkor éppen az önök által úgymond tehetősnek nevezetteknél, tehát ez kiszámítható, a 661 ezer forint fölöttieknél kevésbé érvényesül majd a félszuperbruttó eltörlése. Nem vesz el senkitől. Tehát kitől vesz el? Ezt kérdezem.
Köszönöm a figyelmet. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť