GÖNDÖR ISTVÁN

Full text search

GÖNDÖR ISTVÁN
GÖNDÖR ISTVÁN (MSZP): Köszönöm szépen a szót. Tisztelt Elnök Úr! Az előterjesztő képviselője azt mondta, hogy elgondolkodnak, és dönteniük kell. Tisztelt képviselő úr, ezzel egy baj van, hogy a kezünkben van az ajánlás, a T/8509/5-ös, amelyben az van, hogy az egyes számú előterjesztő nem ért egyet, a kormány képviselője nem ért egyet. Nem tudom, hogy ezek után mire számíthatunk. Tehát ezt a helyzetet, hogy mi érveljünk valami mellett, hogy ugyanazt elmondjuk még egyszer, kétszer, háromszor, négyszer, amit az általános vitában érvként elmondtunk, és önnek erre az az egy válasza van, hogy minél közelebb az állampolgárhoz, aki ügyet akar intézni.
Tisztelt előterjesztő képviselő úr, az önkormányzati törvényben benne van, hogy a közös önkormányzati hivatal esetén is minden településen biztosítani kell az állampolgárok számára, hogy hozzáférjenek a hivatalhoz, és igénybe vegyék a hivatal szolgáltatásait. Tehát kérem, hogy ne sértődjön meg, de az a válasz, amit ön ebben az esetben mondott, az egyszerűen nem állja meg a helyét. Mert az, hogy közte van, a közös önkormányzati hivatalok között van legfeljebb két település, ez azt nem befolyásolja, hogy közel legyen vagy távol.
Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť